Stookolie-actie bij de buren: hoe het ook zonder commissie kan!

Op 3 december 2013

De jaarlijkse kost voor de aankoop van een paar duizend liter stookolie slokt bij heel wat gezinnen een groot en belangrijk deel van het gezinsbudget op. Vandaar dat groepsaankopen van stookolie goede initiatieven zijn die een reëel verschil kunnen betekenen voor onze gezinnen.

N-VA Zwalm organiseert dit niet, aangezien dit reeds door anderen wordt gedaan in onze gemeente. Waar dergelijke initiatieven echter nog niet voorhanden zijn, organiseert N-VA wel stookolie-acties. Zo bijvoorbeeld in onze buurgemeente Horebeke. Eindelijk is er en oppositiepartij in Horebeke en dit laat zich voelen. Sinds vorig jaar (!) organiseert N-VA een jaarlijkse stookolie-actie die voor een grote besparing zorgt voor de deelnemende inwoners. Zo werd er dit jaar o.a. een besparing gerealiseerd van €142 per de aankoop van 2000 liter! En hierbij werd geen enkele eurocent administratieve kost of commissievergoeding aangerekend.

Voorzitter N-VA Horebeke Dieter Verscheure: “De opbrengst van deze actie, die we volledig in eigen beheer uitvoeren (we hebben de drukkosten zelf betaald en eigenhandig met onze bestuurleden een briefje in alle brievenbussen gestopt) is integraal voor de deelnemende gezinnen! Ook volgend jaar is dit een kosteloze actie van N-VA Horebeke!”. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is