N-VA Zwalm trekt alleen naar de kiezer

Op 3 november 2011

N-VA trekt in Zwalm op eigen kracht naar de kiezer.

Zoals in vele gemeenten in Vlaanderen trekt ook N-VA Zwalm op eigen kracht naar de kiezer.
N-VA Zwalm stelt de principes van goed bestuur voorop: de tering naar de nering zetten, een beleid zonder franjes dat beantwoordt aan de fundamentele noden van de Zwalmenaren: kinderopvang, seniorenzorg, afvalbeleid... Voor megalomane projecten en ruzies ... is er geen plaats bij N-VA.
 
Voorzitter Antoine Van De Velde: "Voor het eerst sinds zeer lang zal een democratische Vlaamsnationale partij zich aan de Zwalmse kiezer presenteren, ik moet al eens denken wanneer de VU hier voor het laatst op eigen kracht is opgekomen. Meestal schakelden VU'ers en N-VA'ers zich in een kartellogica in, tot zelfs recentelijk in het verleden, maar dit ligt achter ons. Ook al bewijst dit dat wij over partijgrenzen heen in groep willen werken. Samba was nodig, maar heeft niet waargemaakt wat het moest waarmaken."
 
Freija De Smet, secretaris van de afdeling: "De uitdagingen waar Zwalm voor staat, zijn enorm. Als kleine gemeente moeten we uitgaan van onze eigen kracht. Zwalm is rijk aan natuurpracht en dat is onze troef. In die zin is een veilige en goed geplaveide straat belangrijker dan het zoveelste standbeeld in Zwalm."
 
N-VA Zwalm werkt op dit moment inhoudelijk aan een visie op Zwalm. N-VA staat in die zin ook open voor de suggesties en engagementen van de Zwalmenaren die op een integere manier aan politiek willen doen.
 
Freija De Smet: "Wie wil helpen is welkom, we gaan heus geen lijst maken met alleen onze senator Louis Ide !" Zegt Freija met een knipoog en een lach.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is